Φως στο Τούνελ: Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού ράπερ – Ασκήθηκε ποινική δίωξη για το θάνατό του

Με τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μεταξύ άλλων, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Κοντά δυόμισι χρόνια από εκείνο το σκοτεινό «τροχαίο» κοντά στη Θήβα το καλοκαίρι του 2021, έφτασε η ώρα της απόδοσης ποινικών ευθυνών. Αλλά και της δικαίωσης για την οικογένεια και τους φίλους του που δεν έπαψαν λεπτό να ψάχνουν την αλήθεια για τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλού μιλώντας στο «Τούνελ» ανέφερε ότι μετά από επίμονες προσπάθειες της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη και της οικογένειας αλλά και των φίλων του καλλιτέχνη σήμερα υπάρχουν ευχάριστα νέα.

«Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα κι εγώ σήμερα ασκήθηκε από την κυρία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών ποινική δίωξη κατά του υπαιτίου οδηγού για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια», όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ζησιμάτος.

Και συμπλήρωσε: «Είναι σε εκκρεμότητα και μία δεύτερη μηνυτήρια αναφορά που έχουμε καταθέσει εμείς κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που προσπάθησαν να συγκαλύψουν το έγκλημα και πλέον έχει ξεκινήσει και η έρευνα αυτή. Ανάμεσά τους είναι και αστυνομικοί και ηθικοί αυτουργοί που έδρασαν με αυτόν τον τρόπο εκείνη την περίοδο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ