Φως στο Τούνελ: Στο ανθρωποκτονιών η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης 23 Αυγούστου του 2023, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε όμως ποτέ και κανείς δε γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς οι Αρχές εικάζουν ότι η αγνοούμενη πιθανότατα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ η εισαγγελέας έχει δώσει σχετική εντολή να πραγματοποιηθεί σχετική διερεύνηση.

Χθες στην Ασφάλεια βρέθηκε η συγκάτοικος της αγνοούμενης η οποία σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έμεινε εκεί από τις 11 το πρωί και έφυγε αργά το απόγευμα! Η γυναίκα έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση εξαφάνισης έγινε αρκετά αργότερα. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές αναζητούν τη Σταυρούλα επίσημα από τον Νοέμβριου, 2023.

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως οι αστυνομικοί ερεύνησαν χθες το σπίτι που έμενε η 53χρονη Σταυρούλα. Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της βιολογικής οικογένειας της Σταυρούλας, Στέλιος Σούρλας, ο οποίος τόνισε αναρωτήθηκε «γιατί τώρα ήταν πρόθυμη να καταθέσει και τόσο καιρό απρόθυμη η συγκάτοικος;» και τόνισε πως αυτή η συμπεριφορά γεννά κάποια ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ