Φως στο Τούνελ: «Προσπάθησα να τον βγάλω από τον σατανισμό» – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του 19χρονου

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» μίλησε ο πατέρας του 19χρονου απαγχονισμένου φοιτητή στα Σπάτα, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τις σκοτεινές συνήθειες που είχε παρατηρήσει στο παιδί του αλλά και για όσα είδε τη μέρα του θανάτου του.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού, γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο, ενώ το άλλο είναι το κακό», λέει ο πατέρας του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του θύματος εκείνος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να τον βγάλει από αυτόν τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο πατέρας του άτυχου φοιτητή γενικά από αυτά που είδε πάνω στο τραπέζι και το ξόρκι που είχε γράψει ο Νίκος φαίνεται ότι τα είχε ψάξει καλά. Δεν έγραφε με ρούνους όπως λέει, αλλά με σίτζιλς, σύμβολα σκοτεινά και μεταφυσικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος όταν βρήκαν το κινητό, τον καλούσε επανειλημμένα η φίλη του που φαίνεται να είχαν πολύ στενή φιλική σχέση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ