Φως στο Τούνελ: Η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και η επιμονή της Ρούλας Πισπιρίγκου να μάθει – ΒΙΝΤΕΟ

Την στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη γινόταν ζωντανά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αποδέκτης της πληροφορίας που επιβεβαίωνε το πιο απίστευτο σενάριο φρίκης, αυτό της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου αγωνιούσε να μάθει λεπτομέρειες.

Φως στο Τούνελ – Αγγελική Νικολούλη: «Αν κάποια κέρδισε και δικαιώθηκε, αυτή είναι η 9χρονη Τζωρτζίνα» – ΒΙΝΤΕΟ

Η δημοσιογράφος, σοκαρισμένη, είχε αναφέρει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του». Σύμφωνα με την αξιόπιστη πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή, το σημαντικό στοιχείο που είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας ήταν η μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στο σώμα της Τζωρτζίνας.

Την επόμενη ημέρα, η μητέρα από την Πάτρα κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη στην προσπάθειά της να μάθει τι έλεγε εκείνο το ανώνυμο τηλεφώνημα, στον αέρα της εκπομπής.

«Βρίσκουν κάτι; Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι όπως το είπες, κάτι πάθαμε μέσα στη νύχτα και έχουμε καρδιακούς στην οικογένεια. Μακάρι να βρουν, να μάθουμε και εμείς τι έγινε».

Για έναν άνθρωπο που χτύπησε κάτω από τη μύτη των γιατρών έκανε λόγο τότε η Αγγελική Νικολούλη.

Λίγες ημέρες αργότερα, στην πρώτη εκπομπή του Απριλίου του 2022 και ενώ η μητέρα είχε συλληφθεί, ένα τηλεφώνημα από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της Τζωρτζίνας έφερε τα πάνω κάτω. Όπως ανέφεραν, η μητέρα από την Πάτρα είχε ζητήσει η 9χρονη Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ της.

Οι συζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ