Φονικό στη Μακρινίτσα – Συγκλονίζει ο πατέρας των θυμάτων: Να μου δώσει ο Θεός κουράγιο για να μεγαλώσω αυτό το παιδάκι – ΒΙΝΤΕΟ

Οι γονείς των δύο αδελφών, που δολοφονήθηκαν στη Μακρινίτσα, θα αναλάβουν την επιμέλεια του εγγονού τους. Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αδέλφια, η 28χρονη Κωνσταντίνα και ο 30χρονος αδελφός της Γιώργος, έχασαν τη ζωή τους μέσα στο πατρικό σπίτι τους, από τις μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της άτυχης γυναίκας. Το διπλό φονικό σημειώθηκε στις 5 Απριλίου.

“Το παιδί είναι πολύ καλά. Σπάνια ρωτάει για τη μαμά του. Πλέον ξέρει, του το έχουμε πει. Πηγαίνει στις φωτογραφίες, τις φιλάει και λέει θα τους δούμε στον ουρανό. Δεν μιλάει πολύ για τη μητέρα του και τον θείο του”, είπε ο πατέρας των θυμάτων, κ. Απόστολος Τσάπας, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

“Η εισαγγελική πρόταση είναι κάτι πολύ θετικό. Δεν θέλω να καταλήξει το παιδάκι κάπου αλλού. Εγώ θέλω να το μεγαλώσω όπως είχα μεγαλώσει τα παιδάκια μου. Τα είχα κάνει σωστούς ανθρώπους. Δεν θέλουμε να πάει σε κάποιο ίδρυμα το παιδί, θέλουμε να μείνει κοντά μας”, σημείωσε συγκινημένος.

“Η προσφορά του κόσμου είναι μεγάλη. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο… Το παιδί τον Ιούλιο θα γίνει 3 ετών… Σκεφτόμαστε εγώ και η σύζυγος το σπίτι στη Μακρινίτσα να το πουλήσουμε. Δεν μπορούμε να ζούμε πια εκεί… Να μου δώσει ο Θεός κουράγιο, να κρατηθώ όσο μπορώ στη ζωή για να μεγαλώσω αυτό το παιδάκι” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ