Φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες η επιμέλεια του εγγονού τους – ΒΙΝΤΕΟ

Οι γονείς των δύο αδελφών, που δολοφονήθηκαν στη Μακρινίτσα, θα αναλάβουν την επιμέλεια του εγγονού τους. Οι νομικές διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως είπε ο ο Απόστολος Τσάπας “για μας αυτό είναι το στήριγμά μας πλέον, το παιδί, τίποτα άλλο” αφού πια οι παππούδες ζουν και αναπνέουν για τον εγγονό τους, από τη στιγμή που έχασαν την κόρη και τον γιο τους στο διπλό φονικό.

“Πηγαίνουμε πάνω στο κοιμητήριο, εντάξει, λέει καλημέρα στη μαμά του, αν πάμε απόγευμα της λέει καλησπέρα. Σιγά σιγά συνειδητοποιεί, αφού ακόμη πηγαίνει στις φωτογραφίες, τις φιλάει το βράδυ” είπε ο πατέρας των θυμάτων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Εχθές μπορώ να σας πω ότι κοιμήθηκε και πολύ καλύτερα από όλες τις άλλες μέρες. Δεν σηκώθηκε καθόλου από το κρεβάτι του από τις 21.00 που τον έβαλα για ύπνο μέχρι το πρωί 8.30 κοιμόταν, άλλες βραδιές σηκώνεται” πρόσθεσε.

Μετά την πρόταση εισαγγελέα να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού στους παππούδες, ολοκληρώθηκε και η κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης του μικρού και πλέον ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο του Βόλου. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να συνεδριάσει το δικαστήριο που θα αφαιρέσει οριστικά την επιμέλεια του παιδιού από τον 32χρονο κατηγορούμενο για τη διπλή δολοφονία και την ανατροφή του θα αναλάβουν οι παππούδες του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ