Φονική έκρηξη στις Σέρρες: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 11χρονου μαθητή

Με παρέμβασή του, ο εισαγγελέας Σερρών ζητεί την άμεση διερεύνηση ευθυνών για την έκρηξη στο λεβητοστάσιο σε Δημοτικό Σχολείο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου 11χρονου και τον τραυματισμό των άλλων δύο παιδιών.

Σέρρες: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του μαθητή – Η κατάσταση των δύο τραυματιών

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 11χρονου μαθητή έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε λεβητοστάσιο σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, εξέδωσε το νοσοκομείο της πόλης.

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14:43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Φονική έκρηξη στις Σέρρες: Το χρονικό της τραγωδίας – «Διαφωνούσα με την μετατροπή του συστήματος θέρμανσης», λέει ο διευθυντής του σχολείου

Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

«Δυστυχώς, στις 15:37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου Σερρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ