Φλώρινα: Κρίσιμο χειρουργείο για τον 43χρονο κυνηγό – Πυροβολήθηκε σε «ενέδρα» για αγριογούρουνα

Σε κρίσιμο χειρουργείο στο νοσοκομείο της Φλώρινας υποβλήθηκε ο 43χρονος κυνηγός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου (27/1) κατά τη διάρκεια κυνηγιού για αγριογούρουνα, όταν πυροβολήθηκε, κατά λάθος, από μέλος της ομάδας κυνηγών όπου συμμετείχε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους και σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από τη Φλώρινα προς τα ορεινά, έστησαν τη γνωστή «ενέδρα» για αγριογούρουνα.

Ωστόσο, ο 43χρονος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο, κινήθηκε κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο, ακούγοντας τον σχετικό θόρυβο και βλέποντας φύλλα να κουνιούνται, και να πυροβολήσει, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα.

Ο άτυχος 43χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Φλώρινας, με τη συνδρομή και της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ήδη διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το άτομο που κατά λάθος πυροβόλησε τον 43χρονο είναι ο πατέρας του ή ένα από τα άλλα δύο άτομα της ομάδας, με το πιθανότερο σενάριο να είναι το δεύτερο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ