Φιλιατρά: «Έσπασαν» σπίτι και αυτοκίνητο – Πέντε συλλήψεις για την άγρια επίθεση

Αναστάτωση επικρατεί στην Τριφυλία, μετά την άγρια επίθεση σε σπίτι ενός άνδρα πακιστανικής καταγωγής, που πραγματοποίησαν 10 ομοεθνείς του και ένας άλλος άνδρας ινδικής καταγωγής, το βράδυ της Τετάρτης στα Φιλιατρά.

Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, επιτέθηκαν με μαχαίρια και ρόπαλα στο σπίτι όπου διαμένει το θύμα, που εκείνη την ώρα απουσίαζε. Έσπασαν όλο το σπίτι αλλά και το αυτοκίνητό του, από το οποίο άρπαξαν 1.500 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν. Την επόμενη ημέρα πέντε από τους δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριφυλίας στη Σπηλιά, ενώ γίνονται έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και των υπολοίπων.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της εισαγγελέως και της ανακρίτριας Κυπαρισσίας, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα, σύμφωνα με την eleftheriaonline.gr.

Το επεισόδιο αυτό προκάλεσε την έντονη ανησυχία αρκετών κατοίκων, που είδαν μια ομάδα κουκουλοφόρων να κινείται απειλητικά στους δρόμους της πόλης. Προστίθεται δε σε μία σειρά παραβατικών συμπεριφορών και ενεργειών που γίνονται το τελευταίο διάστημα στην πόλη.

Από την άλλη πλευρά, ολόκληρη η περιοχή της Τριφυλίας, η οποία περιλαμβάνει μία μεγάλη γεωγραφική έκταση αλλά και πολλές ιδιομορφίες, καλείται να αστυνομευθεί από μόλις δύο αστυνομικά τμήματα με λιγοστό προσωπικό, καθώς μεταθέσεις και συνταξιοδοτήσεις έχουν μειώσει σημαντικά την αστυνομική δύναμη τόσο στο Α.Τ. Τριφυλίας στην Κυπαρισσία όσο και στο Α.Τ. Γαργαλιάνων, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ