Φαράγγι της Σαμαριάς: ΒΙΝΤΕΟ από τη μεταφορά και διάσωση του τραυματισμένου Ισπανού τουρίστα

Οι συντονισμένες ενέργειες των διασωστών να μεταφέρουν γρήγορα και με ασφάλεια τον Ισπανό τουρίστα που τραυματίστηκε σοβαρά μετά την πτώση βράχων στο φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά εξαιτίας του σεισμού που προηγήθηκε, έχουν καταγραφεί σε βίντεο. Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, zarpanews.gr, φαίνονται οι διασώστες να τρέχουν προς το ελικόπτερο, κρατώντας το φορείο με τον 45χρονο τραυματία, του οποίου το πόδι ακρωτηριάστηκε.

Σεισμός στα Χανιά: Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ ο 45χρονος Ισπανός που ακρωτηριάστηκε στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο περιπατητής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων σε σοβαρή κατάσταση. Σε άλλο βίντεο έχει καταγραφεί η προσγείωση του ελικοπτέρου με τον άτυχο τουρίστα.

Σεισμός στα Χανιά: Κλείνουν όλα τα φαράγγια λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας θα μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο Νοσηλείας και αποκατάστασης, μόλις κρίνουν εφικτή τη μεταφορά του οι γιατροί.

Σεισμός στα Χανιά: Στο χειρουργείο ο τουρίστας που ακρωτηριάστηκε – Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο

Ο σεισμός έντασης 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προκάλεσε την πτώση βράχων που έπεσαν με ορμή στο πόδι του, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα. Το ατύχημα συνέβη περίπου στη μέση της διαδρομής, με τον γιατρό από την Αγ. Ρούμελη να βρίσκεται στο πλευρό του τραυματία από την πρώτη στιγμή.

Τραυματίας σεισμός Χανιά

Τραυματίας σεισμός Χανιά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ