Φαίη Μπακογιώργου: Τα «γυρίζουν» τώρα η αδελφή και η μητέρα της – «Η αλήθεια είναι ότι την σκότωσε η…»

Ανατρέπουν τις αρχικές απολογίες τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης Μπακογιώργου, η οποία δολοφονήθηκε στην Κυψέλη. Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους, όπως και η σπιτονοικοκυρά τους, έχουν προφυλακιστεί για την φρικτή υπόθεση. Μάλιστα, η 23χρονη αδελφή είχε ομολογήσει την δολοφονία της άτυχης γυναίκας, ισχυριζόμενη πως την σκότωσε επειδή την μισούσε.

Πριν από δύο ημέρες, έγινε γνωστό ότι η αδελφή και η μητέρα της Φαίης ζήτησαν να καταθέσουν εκ νέου στην ανακρίτρια, με σκοπό να δώσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση. Σήμερα, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε ότι και οι δύο άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους στην ανακρίτρια. Μάλιστα, υπέδειξαν την σπιτονοικοκυρά ως υπεύθυνη για τον θάνατο της Φαίης, λέγοντας ότι είπαν ψέματα αρχικά γιατί φοβόντουσαν και δέχονταν απειλές από την συγκατηγορούμενή τους.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της Φαίης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, η μητέρα υποστήριξε τώρα ότι «την Φαίη την σκότωσε μάλλον η σπιτονοικοκυρά», που «την κακοποιούσε, την έστελνε για επαιτεία» και «της έπαιρνε τα χρήματα». Η μητέρα του θύματος δήλωσε πως δεν μπορεί να ξέρει πώς την σκότωσε, γιατί δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό. «Η σπιτονοικοκυρά βρίσκει ευάλωτες οικογένειες και τις εκμεταλλεύεται. Η Φαίη φοβόταν να αντιδράσει», είπε και υποστήριξε ότι τους έδινε ψυχιατρικά φάρμακα εν αγνοία τους.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στις 8 Φεβρουαρίου 2021 υποστήριξε ότι η ίδια είχε πάει στο σπίτι της ηλικιωμένης που πρόσεχε και θα έμενε εκεί το βράδυ, όταν την πήρε η σπιτονοικοκυρά τηλέφωνο τα ξημερώματα και της είπε να επιστρέψει σπίτι «γιατί η Φαίη έπαθε κάτι». «Η Φαίη ήταν κάτασπρη, φορούσε μια ροζ φόρμα, χωρίς εσώρουχο και από πάνω ένα μπλουζάκι σε ροζ απόχρωση… Στο στόμα της είχε ένα κουτάλι και βρεγμένα μαλλιά... ήταν παγωμένη», ισχυρίστηκε η μητέρα της Φάιης και είπε πως όταν η ίδια επιχείρησε να καλέσει το 166, η σπιτονοικοκυρά της πήρε το τηλέφωνο από τα χέρια και το έσπασε. Υποστήριξε, επίσης, ότι η σπιτονοικοκυρά είπε στην ίδια και στην άλλη κόρη της ότι θα κανονίσει αυτή τι θα κάνει με την Φαίη. Ισχυρίστηκε, δε, ότι στην αρχική της απολογία είπε ψέματα, γιατί τις απειλούσε η σπιτονοικοκυρά.

«Η αλήθεια είναι ότι την Φαίη την σκότωσε η σπιτονοικοκυρά», λέει τώρα η αδελφή της Φαίης

Η αδελφή της Φαίης, που αρχικά ομολόγησε την δολοφονία, ανέτρεψε, επίσης, την αρχική της απολογία. Όπως υποστήριξε τώρα στην ανακρίτρια, είπε ψέματα γιατί φοβόταν και την εκβίαζε η σπιτονοικοκυρά πως αν δεν πει αυτά που ήθελε αυτή, θα την έκλεινε σε ψυχιατρείο. «Η αλήθεια είναι ότι την Φαίη την σκότωσε η σπιτονοικοκυρά» είπε στη νέα της απολογία και υποστήριξε ότι η ίδια δεν γνωρίζει το πώς έγινε αυτό, γιατί εκείνη την ημέρα βρισκόταν με έναν ηλικιωμένο, τον οποίο και φρόντιζε (σσ. ο ηλικιωμένος έχει πεθάνει). Ισχυρίζεται πως όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά το τηλεφώνημα της σπιτονοικοκυράς ότι κάτι έχει πάθει η Φαίη, ήταν 4 τα ξημερώματα, και είδε την μητέρα της, την σπιτονοικοκυρά και τα παιδιά που κοιμόντουσαν. «Η Φαίη ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη, φορούσε μία μαύρη φόρμα, χωρίς εσώρουχο και μία μπλούζα ριγέ με άσπρες και μαύρες ρίγες… Ήταν κάτασπρη και της είχε βάλει η σπιτονοικοκυρά ένα κουτάλι στο στόμα για να μην της γυρίσει η γλώσσα».

Υποστήριξε, επίσης, πως ρώτησε την σπιτονοικοκυρά τι έγινε κι εκείνη δεν της έλεγε, έσπασε το τηλέφωνο της μητέρας της όταν πήγε να πάρει το 166 και τις έδιωξε από το σπίτι, λέγοντας πως θα κανόνιζε αυτή τι θα έκανε με την Φαίη.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ