Facebook: Επανήλθε μετά από πολύωρο παγκόσμιο “μπλακ αουτ”

Σημάδια ανάκαμψης δείχνει ο παγκόσμιος ιστός αφού, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (05/10), το Facebook και το Instagram επανήλθαν ύστερα από επτά ώρες.

Χρήστες του διαδικτύου αναφέρουν, την Τρίτη (05/10), ότι το Facebook και το Instagram επανήλθαν ύστερα από επτά ώρες «απουσίας» από τον παγκόσμιο ιστό.

Επισημαίνεται ότι οι εφαρμογές της Facebook, όπως είναι το Instagram και το WhatsApp, «πάγωσαν» στις 18:30 (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας (04/10) και φαίνεται πως το πρόβλημα επιλύθηκε ύστερα από περίπου επτά ώρες.

Οι χρήστες αναφέρουν, επίσης, ότι η πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αποκατασταθεί, αν και υπάρχουν ακόμα ορισμένα προβλήματα.
Αναφορικά με το Facebook, σύμφωνα με το Downdetector, πρόκειται για το μεγαλύτερο μπλακ άουτ στην ιστορία του, καθώς η πλατφόρμα δεν λειτουργούσε για περισσότερο από έξι ώρες.
Υπενθυμίζεται ότι, το 2019, παρόμοιο πρόβλημα παρατηρήθηκε μόνο για περίπου μία ώρα, αλλά από το μπλακ άουτ της 4ης Οκτωβρίουοι μετοχές της Facebook βυθίστηκαν κατά σχεδόν 5% και ο ιδρυτής της, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έχασε σχεδόν επτά δισεκατομμύρια δολάρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ