Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στην εθνική Αθηνών-Κορίνθου – Πού υπάρχουν προβλήματα, πόσα οχήματα έφυγαν από την Αττική

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, καθώς η κίνηση παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη σε τμήματά της, λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα από το Δαφνί μέχρι τα διυλιστήρια της Ελευσίνας, ενώ καταγράφεται ανάσχεση περίπου 70-80 μέτρων στα διόδια της Ελευσίνας. Αυξημένη είναι η κίνηση και μετά την Πάχη Μεγάρων.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση υπήρχε νωρίτερα στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ωστόσο, αυτή την ώρα η ροή των οχημάτων είναι ομαλή.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα και στην άνοδο του Κηφισού, όπου από το πρωί η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (13/4) μέχρι τις 6 το απόγευμα, 48.000 οχήματα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 35.178 αυτοκίνητα προς Λαμία. Την αντίστοιχη ημέρα, πέρυσι, είχαν περάσει 46.396 οχήματα προς την Κόρινθο και 35.671 προς την Λαμία.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 22:00 σήμερα ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ