Έξι συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα – Στο νοσοκομείο ανήλικη που την είχαν προμηθεύσει με κάνναβη και ηρωίνη

Συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές, που προχώρησαν σε έξι συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και δύο ανήλικοι. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα μέλη της συμμορίας είχαν προμηθεύσει σε ανήλικη ποσότητα κάνναβης και ηρωίνης, η οποία μετά τη χρήση των ναρκωτικών μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Οι έξι συλλήψεις των μελών της συμμορίας έγιναν το πρωί της Τρίτης (14/11) από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από προμήθεια ναρκωτικών σε βάρος ανήλικης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας τα μέλη της συμμορίας διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, κυρίως ηρωίνη και κάνναβη, και χρησιμοποιούσαν χώρους εγκαταλειμμένου κτηρίου για την αποθήκευση- απόκρυψη των ουσιών, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος του ιδιοκτήτη των αποθηκών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Ύστερα από έρευνα, στην κατοχή τους, στα σπίτια τους σε Καισαριανή και Δάφνη καθώς και στους παραπάνω αναφερόμενους χώρους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

-3,56 γραμμ. ηρωίνης,
-5,76 γραμμ. κάνναβης,
-229 γραμμ. ουσίας άγνωστης σύστασης σε πλαστικό μπουκάλι,
-2 μεταλλικοί τρίφτες,
-συσκευή καπνίσματος,
-θραύστης υαλοπινάκων,
-μαχαίρι μήκους 17 εκ. και
-4 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ