Έξι άτομα στο νοσοκομείο από το ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη

Έξι άτομα εκ των οποίων μία ανήλικη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκαν κατά τον άγριο καβγά που ξέσπασε σε live εμφάνιση του τράπερ Snik στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με το voria.gr, από τη συμπλοκή στο κλαμπ έξι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κατερίνης, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις από τους έξι έφυγαν από το νοσοκομείο για τα σπίτια τους, μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ άλλοι δύο, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, παρέμειναν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ξύλο σε live του Snik στην Κατερίνη

Εικόνες ντροπής με πρωταγωνιστή τον τράπερ έκαναν για άλλη μία φορά τον γύρο του διαδικτύου. Ο Snik δεν έχασε ευκαιρία για να παίξει “ξύλο” στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κατερίνη στο οποίο πραγματοποιούσε live εμφάνιση.

Την ώρα που ο Snik στη σκηνή προκλήθηκε ένταση μεταξύ των θαμώνων του κέντρου με τον γνωστό τράπερ, αντί να σπεύδει να ηρεμήσει τα πνεύματα, να πηδά στο κοινό και να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές.

Όπως φαίνεται σε βίντεο τα οποία δημοσιεύτηκαν στο TikTok, άνδρες αρχίζουν με μένος να πετούν καρέκλες ακόμη και ποτήρια σε άλλους, ενώ κοπέλες προσπαθούν να προστατέψουν το κεφάλι τους με τα χέρια τους για να μην τραυματιστούν.

Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ…

Ο τράπερ, σε βίντεο που δημοσίευσε την επόμενη ημέρα στα social media, υποστήριξε ότι η παρέα που βρισκόταν από κάτω, του πετούσε μπουκάλια, και δήλωσε πως ήταν λογικό να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ