Εξαρθρώθηκε σπείρα κακοποιών

Εξαρθρώθηκε σπείρα κακοποιών 

 

Σπείρα κακοποιών που διέπραττε ληστείες σε βάρος ατόμων, που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα (πλασιέ κοσμημάτων), εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Στις 13-12-2012 στη Βέροια, μετά από κοινή επιχείρηση Αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνελήφθησαν δύο άτομα μέλη της σπείρας, ηλικίας 22 και 28 ετών και την επομένη στις Αχαρνές ένας 24χρονος . Αναζητούνται τρία άτομα ηλικίας 17, 19 και 21 ετών, μέλη της σπείρας.

Η σπείρα είχε πανελλαδική δράση και με ορμητήριο το τόπο καταγωγής τους (Βέροια Ημαθίας), μετέβαιναν με τα αυτοκίνητά τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου εντόπιζαν άτομα που μετέφεραν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα. Όταν τα άτομα με τα χρήματα ή τα κοσμήματα επιβιβάζονταν στα αυτοκίνητά τους, τα μέλη της σπείρας τους ακολουθούσαν με τα αυτοκίνητά τους και όταν αυτά έφταναν στον προορισμό τους, με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσαν τα χρήματα ή το αυτοκίνητο που στο χώρο αποσκευών υπήρχαν τα κοσμήματα.

Σε έρευνες που έγιναν στις κατοικίες των δραστών στη Βέροια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι κρότου, ένα κυνηγετικό όπλο, διάφορα κοσμήματα και ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και 7.700 ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ