Εξάρχεια: Τραυματισμός 5χρονου σε παιδική χαρά από πτώση καγκελόπορτας

Ενα 5χρονο αγόρι τραυματίστηκε σε παιδική χαρά στα Εξάρχεια, όταν η καγκελόπορτά της κόπηκε από το μεντεσέ και έπεσε πάνω του. Σοκαρισμένη η μητέρα του και οι γονείς των υπόλοιπων παιδιών έτρεξαν να σηκώσουν την σιδερένια πόρτα και να απεγκλωβίσουν το παιδί, καλώντας ταυτόχρονα ασθενοφόρο το οποίο το μετέφερε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονιών το ατύχημα συνέβη λίγο μετά το σχόλασμα των μαθητών σε παιδική χαρά του Δήμου της Αθήνας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 5χρονος φέρει τραύματα στο χέρι και τον αυχένα, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η σοβαρότητά τους.

Πρόκειται για ακόμη ένα ατύχημα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, που σημειώνεται σε παιδική χαρά. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό, 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, χάνοντας το δάχτυλό του, ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος με την οδό Καλλιδοπούλου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε παραλάβει το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς της και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η μητέρα του παιδιού είχε προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης κατά παντός υπευθύνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ