Θεσσαλονίκη: Τα νεότερα για την υγεία της 8χρονης που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά – Πότε θα πάρει εξιτήριο

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Κυριακή 1η Μαΐου η 8χρονη η οποία έχασε το δάχτυλό της ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νέα Παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, GRTimes, η πορεία της αποκατάστασης του δαχτύλου του μικρού κοριτσιού είναι σταθερή ωστόσο οι γιατροί θέλουν να βεβαιωθούν ότι η επέμβαση έχει πετύχει.

«Οι επισκέψεις των γιατρών στο δωμάτιο της μικρής συνεχίζονται ανά 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας» τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης, Κική Πακιρτζίδου.

παιδική χαρά- Θεσσαλονίκη

Σχετικά με το πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο η 8χρονη, η κα Πακιρτζίδου συνέχισε λέγοντας πως «αυτό θα κριθεί ίσως και κατά τη σημερινή ημέρα, μιας και οι γιατροί αναμένεται να αποφασίσουν αν η μικρή είναι σε θέση να βγει από το νοσοκομείο εντός αυτής της εβδομάδας».

Θεσσαλονίκη - παιδική χαρά

Σημειώνεται ότι αρχικά υπήρχε πρόβλεψη από την περασμένη εβδομάδα, πως λόγω της βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του κοριτσιού, αναμενόταν να πάρει εξιτήριο έως την Τρίτη (10/5).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ