Εξαφάνιση εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Το Ανθρωποκτονιών στις έρευνες για την 41χρονη Γεωργία – Στο «μικροσκόπιο» τα sms που έστειλε

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ανέλαβε από το Σάββατο (6/1) την υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει τα μηνύματα που έστειλε η γυναίκα πριν εξαφανιστεί.

Το ένα sms ήταν προς την μητέρα της και το άλλο προς τον σύντροφό της σε δύο διαφορετικές στιγμές. Από εκεί και μετά το τηλέφωνό της κλείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha την έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και αυτό που καλούνται να απαντήσουν είναι αν τα μηνύματα τα έχει στείλει η ίδια ή αν τα έστειλε ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την ξαφνική εξαφάνισή της.

Στο μήνυμα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της και τονίζει ότι πήρε ξαφνικά 5.000 ευρώ χωρίς εκείνος να το γνωρίζει. Οι συγγενείς διαφωνούν ως προς το ύφος και την σύνταξη των μηνυμάτων και υποστηρίζουν πως δεν τα έχει γράψει η ίδια, ενώ θεωρούν ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ ένα τέτοιο ποσό.

Τι υποστηρίζει ο σύντροφος της αγνοούμενης εγκύου

Ο σύντροφος της 41χρονης υποστήριξε στο Live News ότι τίποτα δεν προμήνυε όσα θα γίνονταν. Η σχέση τους ήταν ανέμελη όπως λέει. «Μου έστειλε μήνυμα και χάνονται τα ίχνη της. Το κινητό της κλειστό και παίρνω από τη μαμά της. Είχε πει στη μαμά της διαφορετικά πράγματα απ’ ότι σε μένα», είπε ο σύντροφός της. Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, θα ξαπλώσουν μαζί. Το πρωί δεν θα τη βρει δίπλα του.

Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Οι Αρχές ψάχνουν την άκρη στο νήμα της υπόθεσης της εξαφάνισής της. «Ασφαλώς μου πήραν το κινητό μου. Μέσα στο κινητό μου υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω», είπε ο σύντροφός της.

«Η Γεωργία εκείνη την ημέρα έπιανε 2.30 η ώρα δουλειά. Στις 2 συναδέλφους της που ήταν εδώ πέρα, ρώτησε αν ήρθε η Γεωργία και νομίζω ήρθε, κατά τις 2 η ώρα πρέπει να ήρθε εδώ πέρα. Αυτό γιατί η Γεωργία ήταν πολύ τυπική», ανέφερε ο εργοδότης της 41χρονης, κάνοντας λόγο για μια τυπική συμπεριφορά στη δουλειά της.

«Η σχέση μας ήταν πολύ καλή εννοείται. Σαν ζευγάρι είχαμε τις προστριβές μας. Θα κάνω τα πάντα για να την βρω, θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή. Την έχω ψάξει παντού και έχω ρωτήσει και τις φίλες της», ανέφερε ο σύντροφος της, ζητώντας της να γυρίσει πίσω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ