Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ραγίζει καρδιές ο αδελφός της Αρτέμιδας – “Λύγισε” μπροστά στην κάμερα

“Για τα αδέλφια μου και τους γονείς μου θα έκανα τα πάντα. Και τη ζωή μου θα έδινα” είπε ο μεγαλύτερος αδελφός της 19χρονης Αρτέμιδας που αγνοείται από τις 16 Οκτωβρίου. Ο Άρης, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της “Μεσάνυχτα”, φανερά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια και απηύθυνε έκκληση στους ανθρώπους που κρατούν την αδελφή του, να την αφήσουν να επιστρέψει σπίτι τους.

“Άμα τους δω μπροστά μου αυτούς που την κρατάνε δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω εκείνη τη στιγμή., Μακάρι να τους δω μαζί με την Αρτέμιδα, θέλω να αφήσουν την αδελφή μου στην ησυχία της και να μας την επιστρέψουν στο σπίτι. Δεν θέλω τίποτα άλλο. Μόνο την αδελφή μου θέλω αυτήν τη στιγμή, τίποτα άλλο… Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, εννοείται” είπε, ενώ επιβεβαίωσε ότι αποκλείουν ως οικογένεια το ενδεχόμενο να έφυγε με τη θέλησή της λέγοντας ότι δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της.

“Ο χαρακτήρας της Αρτέμιδας, θα το ξαναπώ, επειδή με τον πατέρα μου και την αδελφή μου τη μικρή είναι πάρα πολύ δεμένοι, χωρίς τη μικρή δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την Έλενα. Η Έλενα πώς να είναι; Είναι χάλια. Είναι 11 χρονών. Μαζί και αυτή δεν φαντάζεστε πόσο κουράγιο μας δίνει” είπε βουρκωμένος λυγίζοντας από τη θλίψη.

Το βίντεο από το gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ