Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: “Η Άρτεμις κατέβασε τη μάσκα…” – Οι νέες μαρτυρίες για τη μυστηριώδη υπόθεση

Του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου

Συνεχίζεται το θρίλερ µε τη µυστηριώδη εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέµιδος, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου, στο Κορωπί. Οι ηµέρες περνούν βασανιστικά για τους γονείς της νεαρής κοπέλας, οι οποίοι δηλώνουν βέβαιοι ότι η κόρη τους έχει πέσει θύµα αρπαγής και δεν έχει φύγει µε τη θέλησή της. Η αγωνία τους έχει χτυπήσει «κόκκινο» και παρακολουθούν τις έρευνες της Αστυνοµίας, οι οποίες έχουν µεταφερθεί στον Βόλο, µετά τις τρεις νέες µαρτυρίες ανθρώπων που υποστήριζαν ότι είχαν δει την Αρτέµιδα σε κεντρικό σηµείο της πόλης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος τις προηγούµενες ηµέρες βρισκόταν στο σηµείο των ερευνών, δηλώνει στη Realnews: «Μετά από πληροφορίες, οι οποίες κρίθηκαν αξιόπιστες, οι αστυνοµικοί “χτενίζουν” την περιοχή του Βόλου. Είµαι σίγουρος ότι η νεαρή κοπέλα κρατείται χωρίς τη θέλησή της. Μια κυρία µάς ενηµέρωσε ότι είδε την Αρτέµιδα σε ένα πολυκατάστηµα, να συνοδεύεται από δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών. Το κορίτσι κατέβασε τη µάσκα για να της µιλήσει και τότε οι δύο άνδρες την κοίταξαν και της είπαν “Αρτεµις, τι κάνεις; Γύρνα πίσω”».

Την ίδια στιγµή, στο µικροσκόπιο της Αστυνοµίας βρίσκεται ακόµα µία νέα µαρτυρία, δίνοντας και πάλι ελπίδα στους γονείς της νεαρής κοπέλας. Κάθε νέο σηµάδι τούς δίνει δύναµη για να µην το βάλουν κάτω. Πιστεύουν ότι η Αρτεµις θα είναι σύντοµα κοντά τους και µε αγωνία αναµένουν να δουν τι θα δείξουν οι έρευνες της Αστυνοµίας σχετικά µε τις νέες µαρτυρίες. Η τελευταία µαρτυρία που έφτασε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. προέρχεται από µια κυρία, η οποία υποστηρίζει ότι την είδε στο κέντρο της Αθήνας µαζί µε δύο άνδρες περίπου 30 ετών.

Υπενθυµίζεται ότι η Αρτεµις έφυγε από το σπίτι της προκειµένου να πάει σε πολυκατάστηµα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Από εκείνη τη στιγµή, εξαφανίστηκε και το κινητό της είναι κλειστό. Μάλιστα, 50 λεπτά πριν κλείσει το κινητό της, µάρτυρες είδαν τη 19χρονη έξω από κατάστηµα τηλεφωνίας στην Παιανία να διαπληκτίζεται µε κάποιον και στη συνέχεια να µπαίνουν σε ένα µαύρο αυτοκίνητο και να εξαφανίζονται.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ