Θρήνος στα χαλάσματα στην Εύβοια: Νεκρός ο αγνοούμενος – Οκτώ τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας – ΦΩΤΟ

Μια δύσκολη μέρα ξημέρωσε στην Εύβοια μετά την ασύλληπτη τραγωδία που προκάλεσε η θεομηνία τα ξημερώματα της Κυριακής. Πολιτικά, Ψαχνά, Μπούρτζι, Λευκαντί, Βασιλικό, Σταυρός και Κοντοδεσπότι είναι μερικές από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο. Οκτώ άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ανάμεσα στους οποίους ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών. Το μεσημέρι έγινε γνωστό πως το πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε παραλία στον Κάλαμο είναι ο αγνοούμενος 72χρονος από την Εύβοια. Συγκεκριμένα, η σορός του άνδρα είχε βρεθεί στους Αγίους Αποστόλους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή του. Δυστυχώς οι ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν κι έτσι ο 72χρονος είναι το όγδοο θύμα της φονικής κακοκαιρίας στην Εύβοια.

Στα δύο έχει κοπεί η Εύβοια

Η Εύβοια έχει κοπεί στα δυο καθώς έχουν καταρρεύσει τρεις γέφυρες σε Βασιλικό, Αφράτι και Φύλλα. Οι εικόνες που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας δείχνουν την απόλυτη καταστροφή. Σπίτια έχουν πλημμυρίσει, αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από τους χειμάρρους, δέντρα έχουν ξεριζωθεί, δρόμοι έχουν καλυφθεί από λάσπες, στεριά και θάλασσα έχουν γίνει ένα.

Πολλές περιοχές παραμένουν χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό ενώ στα Ψαχνά άνθρωποι που έμειναν άστεγοι βρήκαν καταφύγιο στην αίθουσα συσκέψεων του δημαρχείου με μια κουβέρτα.

Δείτε φωτογραφίες από την καταστροφή στην Εύβοια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ