Κακοκαιρία Daniel: Σε 77χρονο αγνοούμενο από την Πάλτση Μαγνησίας ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην Εύβοια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στον 77χρονο αγνοούμενο από την Πάλτση, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό Πήλιο και δοκιμάστηκε από την κακοκαιρία Daniel, ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου (9/9), σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα τοπικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνονται από το Λιμενικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, η σορός ήταν παραμορφωμένη και εντοπίστηκε σφηνωμένη σε κορμούς δέντρων και λάσπης, στην παραλία της Εύβοιας.

Επάνω στο σώμα του 77χρονου είχε μείνει μόνο η μπλούζα του και κλήθηκε η σύζυγος να αναγνωρίσει το ρούχο μέσα από φωτογραφίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα επιβεβαίωσε πως είναι ο σύζυγός της και αύριο θα μεταβεί η οικογένεια στην Αιδηψό, προκειμένου να παραλάβει την σορό από γραφείο κηδειών, όπου έχει μεταφερθεί.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google