Εύβοια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δραματική διάσωση μεταναστών – Ανασύρθηκε ένας νεκρός

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δραματική επιχείρηση για τη διάσωση μεταναστών μετά το ναυάγιο σκάφους στην Εύβοια, έδωσε στη δημοσιότητα το Λιμενικό Σώμα.

Στις εικόνες καταγράφονται οι προσπάθειες για την διάσωση μεταναστών από τη βραχονησίδα Μανδηλού στο Στενό του Καφηρέα, την 1η Νοεμβρίου.

Το πρωί σήμερα, ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης εντόπισε και περισυνέλεξε την σορό ενός άνδρα, που μεταφέρθηκε στο Διόκλειον Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου.

Σημειώνεται ότι χθες το μεσημέρι, ένα φορτηγό πλοίο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εντόπισε σώο έναν αλλοδαπό, τον οποίο περισυνέλεξε ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος και τον μετέφερε στην Κάρυστο. Επιπλέον, χθες το βράδυ, στελέχη του Λιμεναρχείου Καρύστου, εντόπισαν καλά στην υγεία του έναν ακόμα αλλοδαπό, στην περιοχή Μπούρου και τον μετέφεραν στην Κάρυστο.

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί 11 μετανάστες, όλοι άνδρες, ενώ οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης κι άλλων επιβατών του πλοίου συνεχίζονται. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καρύστου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ