Εύβοια: Δρόμος κόπηκε στα δύο λόγω του ισχυρού σεισμού – ΦΩΤΟ

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που απεικονίζουν την άσφαλτο σε κεντρικό δρόμο της Ευβοίας να έχει ανοίξει στα δύο, μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που που έπληξε σήμερα το πρωί την περιοχή.

Σεισμός στην Εύβοια: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία – Ευτυχώς δεν υπήρχαν πολλοί πελάτες», λέει υπάλληλος σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με το evima.gr, η άσφαλτος κόπηκε στη μέρη σε δρόμο στο Κυμάσι Εύβοιας, του δήμου Μαντουδίου- Λίμνης – Αγίας Άννας, περιοχή η οποία υπέστη μεγάλες καταστροφές το προηγούμενο διάστημα και από τις πλημμύρες.

Σπίτια στο Κυμάσι οποία έχουν γεμίσει ρωγμές με τους κάτοικους να ανησυχούν για το τι θα ακολουθήσει στο ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού.

Νωρίτερα, προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι στον δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας το οποίο ανέφερε πως πρέπει όλοι να αποφύγουν τις επικίνδυνες περιοχές κυρίως όπου υπάρχουν φαράγγια ή βράχια.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτίρια, υπάρχουν όμως αναφορές για μικρές κατολισθήσεις από το Προκόπι προς το Πήλι, ενώ ζημιές έχουν σημειωθεί σε τζαμαρίες επιχειρήσεων και σε ράφια σούπερ μάρκετ. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι στα χωριά γύρω από το Μαντούδι και το Μετόχι.

Σε αυξημένη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ευβοίας καθώς και η 7η Ε.Μ.Α.Κ., με εντολή του αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ