Εύβοια: Άγριο περιστατικό ληστείας στα Ψαχνά – Του πήραν χρήματα και κινητό και προσπάθησε να τους σκοτώσει με λεωφορείο

Το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου, σημειώθηκε ένα άγριο περιστατικό ληστείας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, τα γεγονότα έλαβαν χώρα γύρω στις 6:00 το πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης ενός λεωφορείου ετοιμαζόταν να ξεκινήσει το δρομολόγιό του.

Η ληστεία

Καθώς ο ιδιοκτήτης περίμενε να ζεσταθεί το όχημα, ένα μηχανάκι με δύο άτομα τον πλησίασε. Ένας 24χρονος, τον οποίο το θύμα γνώριζε, και ένα άγνωστο άτομο ήταν οι δράστες της ληστείας. Ζητήθηκαν χρήματα από τον ιδιοκτήτη του λεωφορείου, αλλά αντί για αυτό, οι δράστες τον αιφνιδίασαν και του απέσπασαν το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνό του. Στη συνέχεια, απέδρασαν από το σημείο με το μηχανάκι, έπειτα από μια σύντομη σύρραξη.

Η καταδίωξη και η σύλληψη

Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε, το θύμα κατάφερε να μπει στο λεωφορείο ξεκινώντας την καταδίωξη κατά του δίκυκλου. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το θύμα προσπάθησε να τους εμβολίσει με αποτέλεσμα και τα δύο άτομα να πέσουν στο έδαφος. Στη συνέχεια ακολούθησε μία άγρια συμπλοκή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων άμεσα κινητοποιήθηκαν και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισε τον έναν από τους δύο δράστες, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και εκείνος με την σειρά του κατήγγειλε το θύμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ