“Έτσι τον δολοφόνησε” – Ανατριχιαστική η περιγραφή του συνεργού για τη φονική ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως για την φονική ληστεία με θύμα τον 44χρονο υπάλληλο ψιλικατζίδικου, στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, αναφέρουν ότι ο 35χρονος συνεργός του δράστη της δολοφονίας φέρεται να περιέγραψε στις αρχές, τον τρόπο με τον οποίο ο 27χρονος αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου εργαζομένου.

Θεσσαλονίκη: Πρώτα τον χτύπησε με τη λαβή και μετά τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Όπως αναφέρει η voria.gr, στην προανακριτική του απολογία ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός φέρεται να υποστήριξε ότι ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής, πρώτα χτύπησε τον υπάλληλο με τη λαβή του όπλου. Όταν πήγε να φύγει, το θύμα στη προσπάθειά του να τον εμποδίσει τον έπιασε από το πόδι. Τότε, ο δράστης γύρισε και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ενώπιον του εισαγγελέα, ο 35χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τελικά ότι βρισκόταν μαζί με τον φερόμενο δράστη τη στιγμή της φονικής ληστείας. Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν γνώριζε πως επρόκειτο να διαπράξει ληστεία και ότι με τον 27χρονο «κάναμε τον τελευταίο καιρό παρέα».

Στον 27χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οπλοχρησία και οπλοκατοχή ενώ σε βάρος του 35χρονου Έλληνα, φερόμενου ως συνεργού, για συνέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο ίδιος φέρεται να είχε απασχολήσει στις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά. Ο 35χρονος πέρασε νωρίτερα σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα και κατόπιν του ανακριτή, από τον οποίον πήρε προθεσμία να απολογηθεί και αποχώρησε από τα δικαστήρια. Στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για την αιματηρή ληστεία, ο ίδιος δεν απάντησε.

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ