Έτσι εντοπίστηκε το κρησφύγετο του Χρήστου Παππά – Τα ψώνια για…δύο, τα σκουπίδια και οι θερμικές κάμερες

Σε περίπου 400 άτομα επεκτάθηκε ο κύκλος των αναζητήσεων για τον εντοπισμό του Χρήστου Παππά. Με “αφαιρετικό” τρόπο, οι Αρχές περιόρισαν τη λίστα αυτή σε περίπου 100 άτομα, ανάμεσα στα οποία ήταν η Ιρίνα Κρουσένιτσκα, υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές. Όταν έφτασε μια πληροφορία που τον ήθελε στο συγκεκριμένο σπίτι, διαπίστωσαν ότι το προφίλ της 52χρονης από την Ουκρανία που είχε πολιτογραφηθεί Ελληνίδα το 2017 “ταίριαζε”, καθώς, παρότι ήταν υπεράνω υποψίας, ήταν άτομο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον καταζητούμενο χρυσαυγίτη. Ήταν χήρα και ζούσε στο σπίτι που της είχε αφήσει ο σύζυγός της, με τη σύνταξή του, ενώ δεν είχε παιδιά. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να παρακολουθούν το διαμέρισμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Ζωγράφου, χωρίς όμως να δουν κάποιο ίχνος του φυγόποινου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Η παρακολούθηση του ισογείου διαμερίσματος επί 24ωρου βάσεως κράτησε περίπου δέκα ημέρες πριν η αντιτρομοκρατική χτυπήσει το κουδούνι και εισβάλει στο σπίτι περνώντας χειροπέδες στον Νο2 της εγκληματικής οργάνωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, οι θερμικές κάμερες έδειξαν την παρουσία ενός άγνωστου άνδρα στο διαμέρισμα της 52χρονης, ενώ η ταυτότητά του πιστοποιήθηκε από τα οικιακά απορρίμματα και συγκεκριμένα από κάποια δακτυλικά αποτυπώματα πάνω σε μπουκάλια.

Τις υποψίες κίνησε επίσης το γεγονός ότι τα παντζούρια του σπιτιού παρέμεναν ερμητικά κλειστά μονίμως, ενώ, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η 52χρονη φέρεται να έκανε ψώνια για περισσότερα από ένα άτομα. Παρά τους ισχυρισμούς της ίδιας και του Χρήστου Παππά, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι κρυβόταν στο ίδιο σημείο και τους εννέα μήνες που τον αναζητούσαν. Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι η 52χρονη είχε… κουρέψει τον Χρήστο Παππά, ο οποίος είχε και παραπανίσια κιλά κάτι που δείχνει ότι είχε σταματήσει να κινείται και βρισκόταν κλεισμένος στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ