Μαρκόπουλο: Έτσι έγινε το φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 19/9 (γύρω στις 20:20) στο 37ο χλμ της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα ένας 50χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής να χάσει τη ζωή του. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν ακόμη τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις γυναίκες ηλικίας 39, 38, και 46 ετών οι οποίες είναι ελαφρά τραυματισμένες, ενώ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 43χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος, κινούμενο επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο, φτάνοντας στο ύψος του 36ου χιλιομέτρου της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά, διαπέρασε την διαχωριστική νησίδα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.  Τα δύο οχήματα κινούνταν στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση προς το Πόρτο Ράφτη.

Στο ένα από αυτά τα οχήματα επέβαιναν η 39χρονη, η 38χρονη και ο 43χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο άλλο ΙΧ οδηγός ήταν η 46χρονη η οποία τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ίδια μέσα αρχικά στο κέντρο υγείας Μαρκοπούλου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, τα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα και 8 πυροσβέστες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ