Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για Ρομά που εκτοξεύει απειλές – «Θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς, θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου»

Έρευνα πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία για ένα βίντεο που έχει αναρτήσει ένας νεαρός Ρομά στα social media και στο οποίο ακούγεται να εκτοξεύει απειλές εναντίον αστυνομικών, να εύχεται να γίνει πόλεμος και να απειλεί ότι σε αυτή την περίπτωση θα σκοτώνει όποιον Έλληνα βρίσκει μπροστά του, με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό του 17χρονου Ρομά από όπλο αστυνομικού, στη Βοιωτία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος νεαρός έχει ταυτοποιηθεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να συλληφθεί.

Στο βίντεο διακρίνεται ο άνδρας να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «σκοτώσανε άλλο ένα 17χρονο παιδάκι, και επειδή ήταν Ρομά, όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα. Όταν όμως οι γύφτοι, γίνει πόλεμος -που εύχομαι να γίνει πόλεμος- θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, τόση κακία μέσα σας, εγώ θα σας τινάζω τα μυαλά στον αέρα…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ