Επίθεση στα γραφεία της Αττικής Οδού: Ανακλήθηκε εντολή σε διμοιρία για να σπεύσει στο σημείο – Διατάχθηκε ΕΔΕ

ΕΔΕ διατάχθηκε για την ανάκληση εντολής που αφορούσε σε μετάβαση διμοιρίας της ΟΠΚΕ στο σημείο όπου έγινε επίθεση σε γραφεία της Αττικής Οδού.

«Εστάλη διμοιρία της ΟΠΚΕ και η διμοιρία αυτή ανακλήθηκε. Για τον λόγο αυτό έχω διατάξει έρευνα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διότι αυτός που προέβη σ’ αυτή την πράξη δεν έχει θέση στην αστυνομία μας», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι σε έγγραφο που είχε δημοσιεύσει το MEGA και το οποίο εστάλη στα αρμόδια αστυνομικά τμήματα, οι αρμόδιοι ενημερώνονται για επικείμενη επίθεση του «Ρουβίκωνα». Μάλιστα, υπάρχει αναφορά στην ημέρα και το σημείο δράσης των μελών του.

«Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στον προϊστάμενο ΑΕΑ, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» προτίθεται να πραγματοποιήσουν δράσεις σήμερα Δευτέρα 31/01/22 και σε άγνωστο επί του παρόντος χρόνου, στα γραφεία της εταιρςίας «Αττική Οδός Α.Ε.» καθώς και στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και εδρεύει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας» ανέφερε το σχετικό έγγραφο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ