Επίθεση σε Μητροπολίτες: Συγκλονίζει η Ιωάννα που είχε δεχθεί επίθεση με βιτριόλι – ΦΩΤΟ

Ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Χθες το απόγευμα η παρόμοια επίθεση σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη, συγκλόνισε.

Ο 37χρονος ιερέας έριξε καυστικό υγρό σε επτά Μητροπολίτες και σε έναν αστυνομικό, ο οποίος έσπευσε να τους βοηθήσει, κατά τη διάρκεια του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως έναν χρόνο μετά την επίθεση στην ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

“Έναν χρόνο μετά… δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες. Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους αιμορραγούν οι ζωές μας” γράφει χαρακτηριστικά η Ιωάννα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.