Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε ο σύντροφος της βασικής υπόπτου

Ερωτική αντιζηλία φέρεται να είναι το κίνητρο της βάρβαρης επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Ο 35χρονος σύντροφος της βασικής υπόπτου φέρεται να κατέθεσε τα όσα γνωρίζει στις Αρχές. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Star, ο άνδρας είπε πως δεν είχε καμία σχέση με την 34χρονη Ιωάννα και πως η σύντροφός του πίστευε λανθασμένα ότι το θύμα ήταν “εμπόδιο” στο να εξελιχθεί πιο σοβαρά η σχέση τους. Υπενθυμίζεται, ότι η 35χρονη που προσήχθη το πρωί στη ΓΑΔΑ φέρεται να πίστευε ότι η Ιωάννα διατηρούσε σχέση με τον σύντροφό της. Πρόκειται για εμμονή, που πυροδοτήθηκε από ένα αίτημα φιλίας που είχε στείλει ο άνδρας στο θύμα, και όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί φέρεται να ώθησε την 35χρονη να καταστρώσει το σχέδιο, να στήσει ενέδρα και να επιτεθεί στην Ιωάννα.

Στο διαμέρισμα της γυναίκας, έχουν βρεθεί η περούκα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, το “πακιστανικό” τηλέφωνο και η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να καλέσει το ταξί, που την μετέφερε από την Καλλιθέα, ωστόσο, δεν έχει βρεθεί ακόμα το δοχείο, στο οποίο μετέφερε το καυστικό υγρό.

Πηγή: Star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ