Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει η βασική ύποπτη – Τα νεότερα στοιχεία για την ταυτότητά της – ΒΙΝΤΕΟ

Στην προσαγωγή μιας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αθηνών και ανακρίνεται, ενώ φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια 35χρονη από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της άτυχης Ιωάννας, ενώ δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της. Το στοιχείο που φέρεται να «πρόδωσε» την 35χρονη είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί που τη μετέφερε προς και από το σημείο της επίθεσης. Αναμένεται η κατάθεση και δεύτερης γυναίκας αργότερα, η οποία φέρεται να έχει άμεση σχέση με την υπόθεση.

“Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το OPEN, οι αστυνομικοί βρήκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της πριν από την επίθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ