Επίθεση με βιτριόλι: Τι έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αμέσως μετά τη δίκη – Η αποκάλυψη της Αννίτας Ναθαναήλ

Για την επιστήθια φίλη της, Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA μέσω ζωντανής διαδικτυακής σύνδεσης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε αυτό που δίνει πλέον νόημα στη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενώ αποκάλυψε και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά το τέλος της δίκης.

Τι είπε η Αννίτα Ναθαναήλ για την κατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη

Σύμφωνα με τη δήλωση της Αννίτας Ναθαναήλ στην εκπομπή “Τι λες τώρα”, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ένιωσε μια ανακούφιση μετα τη λήξη της δίκης: “Νομίζω ότι η πρώτη αντίδραση ήταν «ουφ πάει τελείωσε». Αυτό πραγματικά ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ένιωσε μία ανακούφιση.”

“Ήτανε πολύ βοηθητικό για εκείνη, το ότι τελείωσε όλο αυτό. Κάπου μετριάστηκε και περιορίστηκε και ο φόβος. Αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό, γιατί όσο να ναι όλη αυτή η διαδικασία της δίκης την επιβάρυνε πολύ ψυχολογικά και αυτό είχε σαν συνέπεια να πάει και λίγο πίσω τα κομμάτι της ίασής της”, πρόσθεσε.

Για τη δύναμη που αντλούν από την Ιωάννα Παλιοσπύρου άλλα θύματα επιθέσεων και οι οικογένειές τους, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε: “Η Ιωάννα είναι το μόνο επιζών θύμα μέσα στο τελευταίο διάστημα που έχουν γίνει όλες αυτές οι τραγικές επιθέσεις σε γυναίκες. Μπορεί να μην είναι θύμα έμφυλης βίας, όμως είναι η μόνη γυναίκα που επέζησε από κάτι τόσο τραγικό, κάτι τόσο ειδεχθές. Στο πρόσωπο της έχουν βρει βοήθεια και ανακούφιση πάρα πολλές οικογένειες των πρόσφατων θυμάτων. Η Ιωάννα μιλάει τακτικά με πολλές από αυτές, καθώς και νεότερα θύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τώρα τελευταία”.

“Πραγματικά, μέσα από αυτή τη διαδικασία βρίσκει και εκείνη τη δύναμη να ανταπεξέλθει καλύτερα στην κατάστασή της. Διότι η ζωή της αποκτά ένα νόημα. Η ζωή της έχει σημασία για εκείνη. Το ότι μπορεί και δίνει κουράγιο και εμπνέει γυναίκες και κορίτσια που πέρασαν αντίστοιχες διαδικασίες και είναι ακόμα εκεί είναι ζωντανές και μπορούν να πολεμήσουν είναι πολύ σημαντικό”, τόνισε η ίδια.

Όσον αφορά στο τι έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη δίκη, η φίλη της δήλωσε στην εκπομπή ότι έκαναν μαζί μια βόλτα με το αυτoκίνητο: “Πήγαμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μου είπε ότι κατά κάποιο τρόπο η δίκη και όλη αυτή η διαδικασία τη βοήθησε. Καταρχήν έχε εκπαιδεύσει τον κόσμο σε ένα μεγάλο βαθμό να μην τη βλέπει σαν ένα εξωγήινο, σαν ένα ξένο σώμα. Ξαφνικά άρχισε να νιώθει φυσιολογική και να δέχεται την αποδοχή του κόσμου. Η Ιωάννα μέχρι πρότινος φοβόταν να βγει από το σπίτι της. Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, όπως μια φυσιολογική κοπέλα να πάει έξω να πιει ένα καφέ, να κάνει έναν περίπατο ή να περπατήσει κάπου.”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ