Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ντροπή σε όσους αφήνουν υπονοούμενα για το παρελθόν της

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, βρέθηκε σήμερα η Αννίτα Ναθαναήλ. Η γνωστή παρουσιάστρια που στηρίζει την Ιωάννα εδώ και καιρό, κατέθεσε για την κατάσταση της υγείας της και κυρίως για την ψυχολογία της, από τη στιγμή που δέχτηκε την βάρβαρη επίθεση με το καυστικό υγρό.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Αννίτα Ναθαναήλ, είπε: “Ήθελα να σας πω καταρχήν σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Για την Ιωάννα είναι πολύ σημαντικό το να μεταφέρετε όλο το κλίμα το τι συμβαίνει εδώ. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να σας πω ότι συγκλονίστηκα πραγματικά από την κατάθεση του ψυχιάτρου της, ο οποίος την παρακολουθεί από τον Αύγουστο και την βλέπει κάθε βδομάδα από τότε. Την έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος. Πραγματικά, η Ιωάννα μας ξέρω αν θα ήταν εν ζωή αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος δίπλα της. Εγώ ήρθα πολύ μετά στη ζωή της. Είπε ότι στα τόσα χρόνια της δικής του καριέρας έχει γνωρίσει γυναίκες και άνδρες χωρίς πόδια, χωρίς χέρια, ποτέ δεν είχε μία τέτοια περίπτωση χωρίς πρόσωπο”.

Αννίτα Ναθαναήλ: Της στοιχίζει πολύ που είναι κλεισμένη στο “χρυσό κλουβί”

Συνεχίζοντας, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη δίκη: “Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όταν γνώρισα την Ιωάννα, ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα έμπαινε ουσιαστικά στη ζωή μου ότι θα γινόταν μία φίλη μου ότι θα με στήριζε σε κάποια οικογενειακά προβλήματα που πέρασα σαν την καλύτερή μου φίλη. Έχει μία ανιδιοτέλεια που δεν μπορεί να περιγράψει κανείς και επίσης θέλω να σας πω κάτι στο οποίο δεν έχει αναφερθεί κανένας μέχρι στιγμής. Η Ιωάννα έφυγε το 2003 από το χωριό της ήρθε Αθήνα, σπούδασε στο οικονομικό Πειραιά 4 χρόνια, δούλευε από το πρώτο έτος πήρε πτυχίο με επαίνους. Έχει παλέψει όπως ο καθένας από εσάς για να καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο της και να έχει μία εξαιρετική θέση, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να συνεχίσει. Της στοιχίζει πάρα πολύ που είναι κλεισμένη στο ‘χρυσό κλουβί’ και πρέπει να υπόκειται σε αυτές τις θεραπείες…”.

“Ντροπή για όσους αφήνουν υπονοούμενα”

“Θέλω να σας πω ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, είναι ντροπή για όποιον αναφέρεται για την Ιωάννα με τον τρόπο που έχει αναφερθεί στο παρελθόν, να αφήνει το παραμικρό υπονοούμενο. Η Ιωάννα είναι ένας άνθρωπος που μακάρι η κοινωνία μας να είχε και άλλες Ιωάννες σαν τούτη εδώ, θα ήταν πολύ καλύτερη και αυτή την μία Ιωάννα που έχουμε πρέπει να την προσέχουμε σαν τα μάτια μας” υπογράμμισε στη συνέχεια η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ο παρουσιάστρια τόνισε πως ο Γολγοθάς της Ιωάννας θα κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα μέχρι να καταφέρει να είναι πάλι ένας αυτόνομος άνθρωπος. “Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολη έχει πάρα πολλές διακυμάνσεις, πολύς πόνος, κλάμα. Μικρές στιγμές γέλιου ή χαράς διαρκούν περισσότερο όταν έρχονται άλλοι άνθρωποι, μητέρες και γονείς γνωστών θυμάτων, όπως η μητέρα από την Φολέγανδρο, όταν έρχονται σε επαφή μαζί της. Παίρνει στιγμιαία μία χαρά ότι κάτι κάνει, ότι προσφέρει κάτι, ενώ προσφέρει σε όλους εμάς τόσα πολλά. Αυτή είναι η αλήθεια. Η Ιωάννα για μένα είναι ένα σύμβολο είμαι τυχερή που την έχω στη ζωή μου εύχομαι κάποια μέρα να μπορέσω να ανταποδώσω αυτό το καλό που έχει κάνει σε όλους μας. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω η στάση της κατηγορούμενης της έχει δημιουργήσει φόβο για το μέλλον εκ νέου αυτό που είχε ξεπεράσει μετά από τόσους μήνες”, κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ