Επίθεση με βιτριόλι: Τα αισχρά μηνύματα που έστειλαν στην Ιωάννα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που μέσα σε λίγα λεπτά είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, είναι και πάλι ενεργή στα social media. Η Ιωάννα από την ημέρα της επίθεσης ανεβαίνει έναν Γολγοθά επιδεικνύοντας εντυπωσιακή δύναμη την οποία όπως η ίδια έχει αναφέρει αντλεί από την οικογένειά της και από την συμπαράσταση του κόσμου.

Μέσα από τα social media στα οποία το τελευταίο διάστημα είναι και πάλι ενεργή, δέχεται εκατοντάδες μηνύματα στήριξης. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια, δέχτηκε και κάποια αισχρά μηνύματα από κάποιους που λίγο-πολύ την θεωρούν υπεύθυνη για την επίθεση που δέχτηκε καθώς όπως της γράφουν είχε… έπαρση.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram το παρακάτω μήνυμα που δέχθηκε: “Πολύ προκλητική σαν γυναίκα και μία ωραιοπάθεια ώσπου θεωρώ όπλισε το χέρι μιας διαταραγμένης κοπέλας και σε κατέστρεψε στην υγεία σου”.  Μάλιστα τονίζει ότι πρέπει να παίρνουμε μάθημα από αυτό και να “ζούμε με ταπείνωση και όχι με έπαρση και προκλητικότητα”.

 

Ιωαννα Βιτριόλι

Η Ιωάννα δημοσίευσε αυτό το σχόλιο στα insta story της, και μάλιστα τόνισε πως δύο ακόμα άτομα έκαναν like, επισημαίνοντας ότι “μετράω ήδη τρεις επικίνδυνους ανθρώπους στο προφίλ μου”.

Και όλα αυτά πριν αρχίσει η πολύκροτη δίκη στην οποία η Ιωάννα είναι αποφασισμένη να παραστεί και να αντικρύσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή της.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας λίγο πριν από τη δίκη

Ιωάννα βιτριόλι

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1, η Ιωάννα μιλά για την απόφασή της να έρθει αντιμέτωπη με την γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, ενώ εκφράζει την αγανάκτησή της για την νέα επίθεση με καυστικό υγρό, που έγινε χθες στη Νίκαια.

“Αυτό που επιθυμώ περισσότερο μέσα από τη διαδικασία της δίκης, πέρα από την παραδειγματική τιμωρία της κατηγορούμενης, είναι να θεραπεύσω την ψυχή μου. Δηλαδή να έρθω αντιμέτωπη με τον θύτη μου, με τους φόβους μου και με τις απαντήσεις που αναζητώ” δηλώνει η Ιωάννα στον ΑΝΤ1.

Παρά τα επώδυνα και απανωτά χειρουργεία, η Ιωάννα έχει μελετήσει κάθε στοιχείο της δικογραφίας και ακούγεται πιο δυνατή από ποτέ.

“Δεν νομίζω πως είναι κάτι για το οποίο μπορώ να προετοιμαστώ, είναι τόσο πρωτόγνωρο… θα αφήσω να με καθοδηγήσει το ένστικτό μου” τονίζει.

Εξηγεί στη συνέχεια, γιατί ζητεί την παραδειγματική τιμωρία της κατηγορουμένης.

“Πιστεύω πως είναι το πρώτο και το πιο άμεσο βήμα που πρέπει να γίνει ώστε να κατασταλεί αποτελεσματικά το φαινόμενο του μιμητισμού και να καταστεί σαφές από τους θεσμούς πως τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δεν έχουν χώρο και θέση σε μια ώριμη, οργανωμένη και ανεπτυγμένη κοινωνία ανθρώπων. Η πράξη της επίθεσης με ένα τέτοιο μέσον όπως είναι το είναι μεσαιωνική και ακραία βασανιστική”, αναφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ