Επίθεση με βιτριόλι – Συνήγορος 36χρονου: Η μόνη εμπλοκή του είναι τα τηλεφωνήματα

“Η μόνη εμπλοκή του εντολέα μου ήταν κάποια τηλεφωνήματα με την κατηγορούμενη” ανέφερε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο δικηγόρος του 36χρονου μάρτυρα που ελέγχεται για συνέργεια στην υπόθεση με το βιτριόλι.

“Ο εντολέας μου προσήχθη τον Οκτώβριο του 2020, διότι είχαν βρεθεί κάποιες κλήσεις της κατηγορουμένης προς εκείνον. Κατασχέθηκαν τα δύο κινητά του. Ελέγχθηκε η οικία και η επιχείρηση του. Απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις και αφέθηκε ελεύθερος” ανέφερε ο Αλέξανδρος Κούκιος.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κούκιο, τα κινητά δεν έχουν επιστραφεί ακόμα στον εντολέα του.

Ερωτηθείς για το αν ο εντολέας του υποπτεύθηκε κάτι από την εμμονή της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, ο συνήγορος του 36χρονου απάντησε πως ο εντολέας του «δεν την πήρε στα σοβαρά».

Βιτριόλι

Αναφορικά με το αν μετά την επίθεση η κατηγορούμενη ζήτησε άλλοθι από τον εντολέα του, ο κ. Κούκιος ανέφερε πως: “έχουμε την εντύπωση ότι από τις κλήσεις που του είχε κάνει μία-δύο μέρες πριν από την επίθεση αναζητούσε άλλοθι, ακούσια όμως από τον εκείνον”.

“Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι συνεννοήθηκε με την κατηγορούμενη για να είναι το άλλοθί της” τόνισε ο δικηγόρος του μάρτυρα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.