Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες της δράστιδος με χαρτορίχτρα

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα μπροστά στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα ήρθαν την Τετάρτη στο φως της δημοσιότητας.

Το Mega παρουσίασε ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες της δράστιδος με χαρτορίχτρα, στις οποίες η 36χρονη θέλει να μάθει για το μέλλον της επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο που την ενδιέφερε εκείνο το διάστημα, με επιμονή, όπως θα ακούσετε, στο εάν εκείνος την απατά με μια… ξανθιά ή όχι.

«Περνάς καλά, με μελαχρινό, έχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. Έχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την “πέφτει”. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα πει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν.», ακούγεται να λέει η χαρτορίχτρα.

Και δεν είναι μία φορά που η δράστις απευθύνεται στη συγκεκριμένη γυναίκα που της ρίχνει τα χαρτιά.

Φαίνεται ότι επικοινωνούν πολύ συχνά και έχουν, μάλιστα, ιδιαίτερη οικειότητα. Και το θέμα της συνομιλίας τους είναι πάντα το ίδιο. Ο μελαχρινός και η ξανθιά.

«Ένα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον.», λέει ακόμη η χαρτορίχτρα, η οποία όταν συνεχίζει να της μιλά για την ξανθιά, η δράστις της επίθεσης δείχνει να δυσανασχετεί έντονα. Δεν αντέχει και ξεσπά.

«Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. Μωρή… Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόσην ώρα εδώ. Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη αυτόν. Και λες αυτός κάτι γίνεται με αυτήν. Και αυτός καταλαβαίνει ότι την πέφτει. Αρχίζει και καταλαβαίνει ότι αυτή την πάει αλλού τη δουλειά, την θέλει αλλού», λέει η χαρτορίχτρα και όταν τη ρωτά η δράστις: «Αυτός τι κάνει;», η χαρτορίχτρα απαντά: «Δεν κάνει τίποτα, απολύτως. Ε, άμα σου λέω τώρα. Η πατσαβούρα την προηγούμενη φορά δεν υπήρχε και άργησε να μπει.»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, η δράστις είχε και άλλες επαφές με γυναίκες που λένε τα χαρτιά, η μοναδική της έννοια ήταν η πορεία των ερωτικών της. Τις άκουγε προσεκτικά, έδειχνε να πιστεύει απόλυτα τη κάθε τους λέξη, αλλά και να επεξεργάζεται στο μυαλό της όλα όσα της λένε ότι το μέλλον της επιφυλάσσει.

Τι αναζητούσε η δράστις μετά την επίθεση με βιτριόλι

Τις αναζητήσεις της δράστιδος στο διαδίκτυο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα μπροστά στην είσοδο της δουλειάς της στην Καλλιθέα παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης το Mega. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα από την ΕΛ.ΑΣ., η 35χρονη φαίνεται  ότι σχεδίαζε νέα επίθεση κατά της Ιωάννας μέσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να την σκοτώσει.

ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Συγκεκριμένα, μετά την επίθεση η 35χρονη αναζητούσε στο Διαδίκτυο: “Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη, Κρασί και δηλητήριο, Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα, Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα, Υδροκυάνιο, Αρσενικό, Όπλα αγορά χωρίς άδεια,  Δηλητηρίαση από μανδραγόρα που είναι φυτό τελετουργιών μαγείας”. 

ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Δείτε το βίντεο από το Mega:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ