Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινημένη η Ιωάννα με την παγκόσμια εκστρατεία αγάπης – Τι δήλωσε – ΒΙΝΤΕΟ

Τον περασμένο Μάιο η 34χρονη Ιωάννα είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά. Λίγη ώρα πριν προσέλθει στην εργασία της, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι που κατέστρεψε το 94% του προσώπου της. Μέσα στις γιορτές έγινε γνωστό ότι έχει στηθεί παγκόσμια εκστρατείας στήριξης της νεαρής κοπέλας μέσω της αμερικανικής πλατφόρμας crowdfunding «GoFundMe». Η Ιωάννα μιλώντας στο T-Live του Alpha θέλησε να ευχαριστήσει τόσο την Αννίτα Ναθαναήλ, όσο και όλα τα παιδιά που τις στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

«Είμαι πολύ συγκινημένη από την πρωτοβουλία και τη στοργή της Αννίτας Ναθαναήλ», δήλωσε. «Με έχει προσεγγίσει με τις καλύτερες προθέσεις. Είναι πολύ γλυκιά απέναντί μου, υποστηρικτική, και προστατευτική. Με βοηθάει πολύ και ψυχολογικά με την αισιοδοξία της και τη δυναμική της. Όλο αυτό είναι συγκινητικό από μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα, αλλά και έναν όμορφο άνθρωπο. Επίσης, είμαι πολύ συγκινημένη από τη συμπαράσταση, την προσφορά και τις ευχές του κόσμου», συμπλήρωσε.

«Ακόμα και παιδιά 16 χρόνων μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “Είμαι 16 ετών, συγγνώμη δε μπορώ να συνεισφέρω οικονομικά αλλά ήθελα να σου πω πως σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε. Έχουμε συγκλονιστεί και σου ευχόμαστε γρήγορα να γίνεις καλά και να τα καταφέρεις”», επισήμανε και πρόσθεσε: «Και εγώ τους απαντάω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουν άσχημα και ότι τα μηνύματα συμπαράστασης είναι εξίσου σημαντικά για εμένα και μου δείχνουν πως παρόλο που βιώνω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου εξαιτίας του φθόνου και της κακίας ενός ατόμου, χαμογελάω γιατί βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που μοιράζονται την αγάπη τους, την ανησυχία τους και τη στήριξη προς τον συνάνθρωπό τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ