Επίθεση με βιτριόλι: Στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών συγκεκριμένα πρόσωπα από τον κύκλο της 34χρονης

Νέο κύκλο καταθέσεων ανοίγουν οι αστυνομικοί που δεν απομακρύνονται από το στενό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας, παρότι είχαν παρουσιάσει άλλοθι για την ημέρα και την ώρα της επίθεσης εναντίον της με βιτριόλι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Espresso”, έφθασε η ώρα να “μιλήσουν” και τα κινητά, οι κεραίες της περιοχής και η ψηφιακή παρουσία της Ιωάννας στο διαδίκτυο, μετά το πράσινο φως που αναμένεται να ανάψει και σήμερα η Εισαγγελία. Στο “μικροσκόπιο” των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλλιθέας έχουν μπει συγκεκριμένα πρόσωπα από τον κύκλο της, με κοινό χαρακτηριστικό τα περιστατικά έντασης είτε μεταξύ τους είτε με το θύμα της επίθεσης. Στο “κάδρο” των ερευνών έχει μπει ένα “τρίγωνο” που περιλαμβάνει την Ιωάννα, έναν άνδρα και μια αλλοδαπή. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τι “δένει” και τι “χωρίζει” τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε σχέση με την 34χρονη, έχοντας κατά νου ότι υπήρξαν περιστατικά το προηγούμενο διάστημα που είχαν ανεβάσει τη… θερμοκρασία μεταξύ τους.

Άλλωστε, σύμφωνα με την “Espresso”, από την πενιχρή περιγραφή που έχουν για τη δράστρια οι ερευνητές της Ασφάλειας βρίσκουν κοινά σημεία με γυναίκες από τις επαφές του κύκλου της Ιωάννας, όπως η φυσιογνωμία και ο σωματότυπος, κάτι που τις τοποθετεί στον αρχικό κύκλο της έρευνας αν και έχουν παρουσιάσει ακλόνητο άλλοθι. Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα της επίθεσης είναι νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης. Εξετάζεται αν επιχείρησε να αλλοιώσει την εικόνα της, είτε με περούκα είτε με σκουφάκι, τα οποία πήρε μαζί της, κατά την έξοδό της από την πολυκατοικία, μαζί με το δοχείο στο οποίο μετέφερε το χημικό οξύ, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τις έρευνες και η περιγραφή που θα έδινε η Ιωάννα να διαφέρει από την πραγματική της εικόνα.

Στο ερευνητικό πεδίο έχει βρεθεί ένας άνδρας με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα και τη στήριζε στις επιλογές της, έως και λίγο πριν από την επίθεση. Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών έχουν μπει το παρελθόν του συγκεκριμένου άνδρα και ο δικός του κύκλος. Από αυτήν την υπόθεση προκύπτει το “τρίγωνο του μυστηρίου” με ακμές την Ιωάννα, τον άνδρα και μια αλλοδαπή χωρίς να έχουν προκύψει -μέχρι στιγμής- στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση. Η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών θα δώσει ευρύ πεδίο ερευνών στους αστυνομικούς που θεωρούν απίθανο η δράστρια να μην είχε προειδοποιήσει τη νεαρή γυναίκα και ίσως σε αυτό το σημείο να έγκειται η ανησυχία της Ιωάννας να καταδείξει τις ενδόμυχες σκέψεις της και η αναστολή της να “δείξει” συγκεκριμένα άτομα. Ερευνάται και το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη αλλοδαπή να ήταν η πρώην σύντροφος του άνδρα με τον οποίο συνδεόταν η Ιωάννα, αναφέρει μεταξύ άλλων η “Espresso”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ