Επίθεση με βιτριόλι-Λύτρας: Πάθαμε όλοι σοκ από τη δήλωση της κατηγορούμενης

“Νιώσαμε όλοι προσβεβλημένοι από τη στάση της κατηγορούμενης”, δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, αναφερόμενος στην παρουσία και τη συμπεριφορά της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη προκλητική και αμετανόητη, καθώς απευθυνόμενη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέφερε: “Εσύ, ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό”.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τόνισε ότι “πάθαμε όλοι σοκ απ’ αυτή τη δήλωσή της” και αποκάλυψε ότι στη συνέχεια η Ιωάννα έσπευσε να ρωτήσει την κατηγορούμενη τι εννοεί και εκείνη δεν απάντησε.

“Η συμπεριφορά της ήταν προκλητική… Ήρθε και έδωσε την εντύπωση σε όλους μας ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει”, πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας αναφερόμενος στην κατηγορούμενη λέγοντας ότι δεν έσκυψε μία φορά το κεφάλι “της και όλη την ώρα το βλέμμα της ήταν εριστικό προς όλους”.

Επίθεση με βιτριόλι: Ο Απόστολος Λύτρας για τα δύο άτομα που δεν έχουν καταθέσει

Ο Απόστολος Λύτρας εξήγησε, επίσης, ότι “ζητήσαμε ήδη από το δικαστήριο ότι υπάρχουν δύο άνθρωποι που δεν έχουν δώσει κατάθεση και από στοιχεία της δικογραφίας και από πληροφορίες που έχουμε, προκύπτει ότι γνώριζαν πάρα πολλά πράγματα γι’ αυτό που επρόκειτο να κάνει η κατηγορούμενη. Νομίζω ότι είναι μονόδρομος του δικαστηρίου να τους καλέσει στη διαδικασία και εάν προκύψει το παραμικρό, ο εισαγγελέας έχει δικαίωμα να διαβιβάσει την υπόθεση για να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη”.

Δείτε τι δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ