Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: Ψυχρή η κατηγορούμενη, εμφανίστηκε μακιγιαρισμένη με το μαλλί στην εντέλεια

Ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Όπως είπε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας «η κατάθεση της Ιωάννας ήταν συγκλονιστική. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ακούστηκε ότι ζήτησε βοήθεια από τον Θεό καθώς δεν περίμενε η ίδια ότι θα ζούσε και ότι οι γιατροί ήταν τρομοκρατημένοι γι’ αυτό που της είχε συμβεί και αντιλαμβανόταν ότι κινδύνευε η ζωή της».

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, «η Ιωάννα προσπάθησε να περιγράψει στο δικαστήριο τι συνέβη και ότι η δράστις της έριξε από απόσταση 5-7 εκατοστά ένα λίτρο καυστικού υγρού. Είπε ότι τα ρούχα έλιωσαν, ότι οι πόνοι ήταν αφόρητοι, ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και πήρε τις πρώτες βοήθειες από το φαρμακείο».

Αναφερόμενος στην κατηγορούμενη ο κ. Λύτρας είπε ότι «από το περιβάλλον της κατηγορουμένης κανείς δεν την πλησίασε για μια τυπική συγγνώμη» και πρόσθεσε ότι «η κατηγορούμενη ήρθε στο δικαστήριο αλλά ήταν μια ψυχρή γυναίκα η οποία προφανώς το μόνο μέλημα της ήταν να είναι το μαλλί της στην εντέλεια και μακιγιαρισμένη. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Δεν μπόρεσε καν να κοιτάξει την Ιωάννα στα μάτια, κοιτούσε στην άλλη πλευρά».

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η κατηγορούμενη έδειξε αδιαφορία και αυτό ήταν που  εξόργισε τον αδελφό και τη μητέρα της Ιωάννας αναφερόμενος στο επεισόδιο που συνέβη κατά τη δίκη.

“Η κατηγορούμενη δεν πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει και προκαλέσει. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο τρόπος που εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Δεν έχει δείξει καμία ένδειξη μεταμέλειας. Τη ρώτησε η Ιωάννα γιατί δεν με κοιτάς και δεν πήρε καμία απάντηση. Δεν αναφέρθηκε σε τίποτα”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.