Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα – “Θέλω να τη συναντήσω και να πάρω τις απαντήσεις μου”

Ξεκινά η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, στην Καλλιθέα, τον Μάιο του 2020.

Το θύμα, η 35χρονη Ιωάννα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξηγεί γιατί θέλει να σταθεί απέναντι στη γυναίκα που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να τη σκοτώσει.

“Δεν θέλω να κρυφτώ, θέλω την Τετάρτη να μπω στο δικαστήριο με το κεφάλι ψηλά. Θα με οδηγήσει το ένστικτό μου. Θέλω να την αντικρύσω και να πάρω τις απαντήσεις μου” είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πρόσθεσε επίσης: “Η αγάπη της οικογένειάς μου και η συμπαράσταση του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Στηρίζομαι σ’ αυτό για να βρίσκω δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίζω τον καθημερινό πόνο και τα προβλήματα υγείας που έχω”.

Παρά τις συστάσεις της οικογένειάς της και των ψυχολόγων που την παρακολουθούν να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο, η Ιωάννα φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή της. Από την πρώτη στιγμή μελετά τη δικογραφία και ψάχνεις από τις καταθέσεις και τα στοιχεία τα έως και τώρα άγνωστα κίνητρα της κατηγορουμένης. Όπως λέει στον ΑΝΤ1, δεν μπορεί να δεχθεί πώς ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τόσο μεγάλο κακό.

“Ως άνθρωπος και ως γυναίκα δεν δέχομαι να υπάρχω σε μια χώρα που τα μέλη της τα κατακλύζουν δεισιδαιμονίες και μοχθηρά ένστικτα. Οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους νέους μας να προβάλλουμε πρότυπα ανθρώπων με παιδεία και με τις βασικές ανθρώπινες αξίες, όπως η ηθική, η ευγένεια, η ελευθερία και το δικαίωμα όλων μας στη ζωή” επεσήμανε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ