Επίθεση με βιτριόλι – “Eπίπονο, αλλά θα πάω στο δικαστήριο να το αντιμετωπίσω” δηλώνει η Ιωάννα

Αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη που της έριξε το βιτριόλι θα βρεθεί σε λίγους μήνες η Ιωάννα, καθώς στις 15 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Η Ιωάννα, θα επιστρατεύσει όση δύναμη κρύβει μέσα της, για να παραστεί στη δίκη και όπως συμπληρώνει ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας να σταθεί αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη και να της δώσει την ευκαιρία να αιτιολογήσει τη βίαιη ενέργειά της.

«Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρ’ όλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου, ξέρω πως για εμένα θα είναι επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω” είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είναι γνωστό με βάση το βούλευμα που έχει εκδοθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, το Μάιο του 2020, παραπέμπεται να δικαστεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ