Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας: Θέλει να σταθεί μπροστά στην κατηγορούμενη και να τη ρωτήσει γιατί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι μιλώντας στην εκπομπή ‘Ευτυχείτε’ ανέφερε ότι η κατηγορούμενη αναζητούσε πληροφορίες για το αν υπάρχει ασφάλεια στο νοσοκομείο.

“Η Ιωάννα θέλει να είναι παρούσα στη δίκη. Αυτό που μου είπε εμένα και είναι συγκλονιστικό είναι ότι θέλει να σταθεί μπροστά στην κατηγορούμενη και να τη ρωτήσει ένα γιατί. Γιατί όλο αυτό έχει γίνει από μίσος, κακία, ζήλεια, χωρίς λόγο επειδή κάποιος μπορεί να ζηλεύει τη ζωή κάποιου”, είπε ο κ. Λύτρας.

“Η Ιωάννα είναι δυνατή και ξέρει τα πάντα για την υπόθεση με κάθε λεπτομέρεια. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ότι μου λέει ότι ‘εγώ το μόνο που θέλω είναι να σταθώ μπροστά της και να τη ρωτήσω με ηρεμία γιατί’. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η ανάκριση, θεωρώ ότι όπου να’ ναι θα τελειώσει και θα έχουμε ημερομηνία για το δικαστήριο. Θα πρέπει να γίνει μέσα στους 18 μήνες”, σημείωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Έχουμε πράγματι την πληροφορία ότι η κατηγορουμένη ζητούσε πληροφορίες από ένα οικείο πρόσωπο της Ιωάννας για το αν υπάρχει ασφάλεια στο νοσοκομείο. Όταν έρθει το δικαστήριο θα αναφερθούμε και σε αυτά τα στοιχεία που έχουμε. Για αυτό και η δίωξη έχει ασκηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας διότι προκύπτει ότι ήθελε να της αφαιρέσει τη ζωή… Από την πρώτη στιγμή η Ιωάννα έλεγε ότι δεν είχε με κανέναν καμία διαφορά”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ