Επίθεση με βιτριόλι: Ο μάρτυρας -“κλειδί”, φίλος της κατηγορουμένης

Ένας άνδρας από το φιλικό περιβάλλον της δράστιδος χαρακτηρίζεται ως μάρτυρας-“κλειδί” στη δίκη της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Πρόκειται για φίλο της καθ’ ομολογίαν δράστιδος που φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους πως γνώριζε την εμμονή της με την Ιωάννα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο άνδρας που δεν έχει ακόμα κληθεί να καταθέσει αλλά οι νομικοί εκπρόσωποι της Ιωάννας σκέφτονται να τον καλέσουν στο δικαστήριο, φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι γνώριζε την εμμονή της κατηγορουμένης με το θύμα, ενώ του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει το σπίτι της, κάτι που δεν το έκανε, λέγοντας της, ωστόσο, ψέματα ότι το έπραξε.

Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, μάλιστα, κάποια στιγμή η δράστις τον ρώτησε πού μπορεί να βρει το καυστικό υγρό για να επιτεθεί στην Ιωάννα, ωστόσο ο άνδρας αυτός δεν συνέχισε την κουβέντα, ενώ όπως λέει δεν κατάλαβε ότι η 36χρονη θα έκανε πράξη τη σκέψη της.

Ο εν λόγω άνδρας αντιλήφθηκε την εμμονή της δράστιδος με την Ιωάννα και αποφάσισε να μην απαντάει στις κλήσεις της.

Αν κληθεί να καταθέσει φαίνεται πως έχει να αποκαλύψει πολλά για την υπόθεση και την εμμονή της δράστριας για την Ιωάννα. Στο περιβάλλον του, πάντως, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε από όλα αυτά που συνέβησαν και δεν θέλησε να πάει στην αστυνομία.

Η Ιωάννα επέστρεψε στον τόπο της επίθεσης με το βιτριόλι

Η Ιωάννα δείχνει μέρα με τη μέρα πόσο θάρρος έχει και με πόση αξιοπρέπεια αντιμετωπίζει τα γεγονότα.

Σύμφωνα με μάρτυρες που την είδαν και συνομίλησαν μαζί της, η Ιωάννα επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην Καλλιθέα, στο σημείο της επίθεσης εναντίον της, προκειμένου να θυμηθεί, κάθε λεπτομέρεια και να τα καταθέσει στο δικαστήριο προκειμένου να καταδικαστεί η 36χρονη.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτά είναι τα αρχεία που έσβησε από το κινητό της η 36χρονη

Το κινητό τηλέφωνο και οι λογαριασμοί της στα social media μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών αμέσως μετά τη σύλληψη της 36χρονης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα μπροστά στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τις αναζητήσεις που έκανε κατηγορουμένη τόσο πριν όσο και μετά την επίθεση, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανακλήθηκαν περίπου δέκα αρχεία, τα οποία είχε σβήσει για να μη βρεθούν στο κινητό της.

Έτσι βάσει του ρεπορτάζ, από τα πρώτα πράγματα που διέγραψε, ήταν η αναζήτηση του τηλεφώνου του σπιτιού της Ιωάννας σε εταιρεία αναζήτησης τηλεφώνων.

Επίσης, διέγραψε δύο φωτογραφίες της κoπέλας που τις είχε «σώσει» και αποθηκεύσει από τους λογαριασμούς της στα social media, καθώς και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την Ιωάννα στο messenger, ενώ είχε αποθηκεύσει την εικόνα προφίλ της Ιωάννας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που επίσης έσβησε, όπως και την αναζήτηση εταιρείας που πουλάει αιθέρα.

Οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ανακτήσουν φωτογραφία συσκευής γεωεντοπισμού, που είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση, είναι ότι η 36χρονη είχε σβήσει δημοσίευμα ιστοσελίδας, με τίτλο «Γυναίκες δηλητήριο με μαντήλι» που αναφερόταν σε μια παλιότερη υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι.

Η 36χρονη έσβησε τέλος τη φωτογραφία από την πινακίδα του αυτοκινήτου της Ιωάννας.

Πηγή φωτό εξωφύλλου: intime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ