Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος – “Ήταν μια άτυχη στιγμή”

Της Άννας Κανδύλη

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος 25χρονης κοπέλας. Επιπλέον ανακριτής και εισαγγελέας του απαγόρεψαν την οποιαδήποτε συναναστροφή του με την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το θύμα και πώς εκείνο το βράδυ υπήρξε μια διαφωνία. “Ήταν μια άτυχη στιγμή” , φέρεται να είπε προσθέτοντας ότι δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας κι ότι δεν ήξερε πως η κοπέλα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ισχυρίστηκε δε , πως το υγρό που έριξε στο πρόσωπο της 25χρονης γυναίκας ήταν αμμωνία.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πώς έφτασαν στη σύλληψή του οι αστυνομικοί

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από δύο χρόνια όπως έγινε γνωστό είχε κανονίσει να συναντηθούν με την 25χρονη για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Όπως είπε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και τον συνέλαβαν στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ ταυτοποιήθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε για να πάει στο ραντεβού, το οποίο ανήκει στη μητέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ