Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Βιτριόλι έριξε η 38χρονη στον εν διαστάσει σύζυγό της

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό που εξαπέλυσε η 38χρονη στον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κρήτη.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε τον άνδρα που μετέφερε την 38χρονη στην Αγία Γαλήνη

Το δείγμα υγρής ουσίας χρώματος καφέ από το γυάλινο βάζο περιείχε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων, γεγονός το οποίο συνάδει με την περίπτωση το εν λόγω δείγμα να ήταν πυκνό υδατικό διάλυμα θειικού οξέος.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, έγινε ανάλυση στο γυάλινο βάζο, στο υπόστρωμα του κρεβατιού στο δωμάτιο 408 όπου έγινε η επίθεση και στο τζιν παντελόνι του θύματος, καθώς υπήρχαν κι εκεί αλλοιώσεις. Όλα έδειξαν βιτριόλι, σε μεγάλη συγκέντρωση. Το βιτριόλι, όπως επισημαίνεται στην έκθεση του χημικού, μπορεί να προκαλέσει ακόμη και θάνατο.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: O οδηγός ταξί και το πρωινό στο δωμάτιο – Νέα κομμάτια στο «παζλ»

Όπως επισήμανε ο τηλεοπτικός σταθμός, η χημική σύσταση του καυστικού υγρού καταρρίπτει τον ισχυρισμό της 38χρονης ότι δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στον εν διαστάσει σύζυγό της και ότι το υγρό που του έριξε ήταν απλά ακουαφόρτε. Στο μπουκάλι που παρέλαβε μέσω κούριερ αναγραφόταν ότι πρόκειται για θειικό οξύ, μεταδόθηκε.

Από την αρχή οι γιατροί που είδαν τα εγκαύματα στον 36χρονο κατάλαβαν ότι υπήρχε υψηλή ποσότητα βιτριολιού στο καυστικό υγρό και τώρα επιβεβαιώνονται.

Κούγιας για επίθεση με καυστικό υγρό: Η απάντησή του στον Λύτρα για το τηλεφώνημα της 38χρονης

Ο 36χρονος, όταν θα είναι σε θέση, θα δώσει νέα στοιχεία στην ανακρίτρια για τον ρόλο μίας δεύτερης γυναίκας, της Στεφανίας, που το μοιραίο βράδυ, όπως ισχυρίζεται, τον παρέσυρε με την 38χρονη στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ