Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Πήρε προθεσμία η 38χρονη για να απολογηθεί

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης και με ταχύτατες διαδικασίες οδηγήθηκε ενώπιον Εισαγγελέα και  Ανακρίτριας Ηρακλείου η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της στην Κρήτη.

Η 38χρονη συνοδευόμενη από τον δεύτερο δικηγόρο της, Μάνο Δρακωνάκη μεταφέρθηκε πολύ νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για λόγους ασφαλείας. Μπήκε από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων, στο πλαίσιο πάντα των μέτρων ασφαλείας, και η διαδικασία που ακολούθησε στο γραφείο της Ανακρίτριας ήταν ταχύτατη. Η γυναίκα ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ψύχραιμη και μπήκε στο γραφείο των δικαστικών αρχών με βήμα σταθερό.

Η 38χρονη παραδόθηκε στις Αρχές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης καθώς καταζητούνταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Την παρέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αφού την συνάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός Αστυνομικού Μεγάρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ